20 ianuarie 2014

" Pagini catre suflet " - Un targ de carte mai "special"

     Cu mare drag, anuntam un eveniment aparte , organizat pentru copiii cu autism din APCA Galati, artizani ai acestui proiect fiind aceiasi OAMENI frumosi de la FasTracKids Galati.

     “Pagini catre suflet ” reprezinta o initiativa deosebita , prin intermediul careia sunteti invitati spre cunoastere si autocunoastere, in cadrul unui targ de carte mai “special”. 

      Astfel, timp de 2 saptamani, intre 20 ianuarie – 1 februarie 2014, veti avea acces la o colectie impresionanta , formata din peste 200 de carti pretioase, de toate genurile, donate in scop caritabil pentru realizarea acestui proiect.

      Tot ce trebuie sa faceti , este sa veniti la expozitie si sa rasfoiti “pagini catre suflet” , sa va alegeti o carte , in schimbul acesteia facand doar o minima donatie, catre copiii cu autism din APCA Galati. 

    Micutii nostri va vor multumi la randul lor, lasandu-va drept amintire un semn de carte personalizat , cu numele fiecarui copil din asociatie si realizat chiar de manutele lor. Asta pentru ca vrem sa descoperiti, pe masura ce veti rasfoi cartea, sentimentul ca paginilie ei , v-au adus aproape de sufletul unui copil special.

     Asadar, va asteptam sa ne fiti alaturi, la expozitia “ Pagini catre suflet”, incepand de luni, 20 ianuarie 2014, in fiecare zi, intre 10.00 – 19.00, la sediul FasTracKids Galati , situat. Pe Str. Col. Nicolae Holban (fosta Culturii) nr. 10 bis, Galati.

    Cu siguranta veti fi extrem de incantati de aceasta initiativa iar noua nu ne ramane decat sa va multumim anticipat pentru tot sprijinul acordat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !