17 octombrie 2013

Ce este deosebit la FasTracKids?

In primul rând vă reamintim că acest program este lider mondial în ce privește educația complementară. Programul Fastrackids se distinge de orice alt program prin 3 caracteristici:

Implementarea Zig-Zag-ului educațional.

Conceptul pedagogic de zig-zag educațional presupune schimbarea frecventă a stimulilor educaționali, astfel încât să se mențină viu interesul copiilor pentru subiectul lecției. FasTracKids este singurul program ce reușește să implementeze acest concept în mod sistematic pe parcursul a 182 ore de predare (lungimea totală a programului FasTracKids FUNdamental).

Utilizarea Stației Interactive de Invățare (S.I.I.)
Echipamentul tehnic ce utilizeaza orice sală de curs FasTracKids este similar celor folosite în trainingurile de adulți din mari universități ale lumii. Acest echipament (compus din computer, videoproiector, smart board, sistem audio și microfon) dublat de DVD-ul aferent fiecărei sesiuni de curs, transformă procesul de învățare în unul foarte interactive, care-i stimulează pe copiii de toate vârstele să se implice activ în desfășurarea lecției. Pe parcursul unei sesiuni de două ore, interacțiunea cu S.I.I. se rezumă în medie la 20-30 de minute, restul timpului copiii desfășurând diverse alte tipuri de activități practice (role-play, experimente, videotaping, jocuri etc.).

Sesiunile de prezentări filmate
O tehnică educațională împrumutată, de asemenea, din trainingul de adulți este videotapingul. Activitățile copiilor sunt filmate cu ajutorul camerei video, urmând ca, ulterior, aceste filme să fie proiectate în sala de curs pentru analiză. Prin folosirea constantă a acestei tehnici, FasTracKids reușește să stimuleze spiritul critic și autocritic al copiilor și, de asemenea, le oferă posibilitatea îmbunătățirii tehnicilor de comunicare prin autovalidare.
Mai multe despre FasTracKids Galați puteți afla accesând http://www.ftk.rohttp://www.fastrackids.com/galati sau pagina lor de Facebook, FasTracKids Galati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !