8 august 2013

"A doua sansa", pentru un copil cu CES

Stefana, una dintre eleve voluntare de la APCA Galați participă alături de alte două colege la proiectul-concurs ”Și pe noi nu ne întrebați?”. Cele trei tinere s-au înscris cu o istorioară despre copiii cu CES, pe care vă invităm să îl citiți și apoi să îi acordați un LIKE (în stânga jos a paginii). Povestea lor se numește “A doua șansă” și urmărește pașii pe care îi parcurge un învățător în construirea unei comunicări frumoase cu o fetiță cu ADHD. Aici puteţi citi istorioara gălăţencelor.
Proiectul ”Și pe noi nu ne întrebați?” urmăreşte să îmbunătăţească nivelul de participare civică şi de solidaritate în rândul elevilor și să le ofere acestora ocazia de a spune lumii cum văd ei diferențele din jurul lor. Elevii de gimnaziu și de liceu au fost invitați să scrie sau să realizeze un video ori un desen despre diferenţele dintre oameni şi cum sunt ele respectate în şcoală şi în comunitate. Proiectul urmărește ca ideile elevilor să devină o resursă atât pentru proiectele derulate de instituții ale statului cât și pentru proiecte ale societății civile.
Proiectul “Și pe noi nu ne întrebați?” va fi implementat de Asociația Romano ButiQ și CeRe, cu sprijinul financiar al mai multor organisme.
Noi îi urăm echipei Stefanei succes și sperăm ca lucrarea lor să se numere printre proiectele care vor fi răsplătite de juriul competiției!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !