8 iunie 2013

Si a fost "Magie intr-o jucarie" ...

Intr-o atmosfera invaluita de magia zilei de 1 Iunie, i-am sarbatorit, zilele trecute, pe copiii nostri speciali din asociatie si pe toti ceilalti micuti prezenti la spectacolul nostru. 



Cu mic, cu mare, ne-am bucurat de momentele prezentate pe scena de elevii artisti veniti de la Scoala Gimnaziala Nr. 17 din Galati, coordonati cu entuziasm de d-na prof. Doina Tomolia, dar si de celelalte cadre didactice din aceeasi unitate de invatamant. Astfel, ii adaugam si pe ei, cu mare drag, pe lista noastra de gradinite si scoli "prietenoase", care iata vin cu inima deschisa, in sprijinul copiilor din APCA.




I-au incantat pe spectatori si elevii Scolii Gimnaziale Speciale "C-tin Pufan", partener de suflet APCA, in colaborare cu care, am avut pana acum, nenumarate activitati derulate cu succes, la randul lor coordonati de d-ne inimoase, ca Felicia Craciun si Agafitei Daniela.



Bineinteles ca ne-a bucurat nespus prezenta voluntarilor de la clubul  Kenthin Galati, aflati, 
de data aceasta, pe scena, intr-un numar spectaculos de arte martiale, si nu doar in mijlocul activitatilor desfasurate alaturi de copii. 



In ritm de hip-hop ne-a fost alaturi si Marius, un tanar inimos, care si-a dorit atat de mult sa fie prezent alaturi de copiii nostri, sprijinindu-i astfel in felul sau, prin versuri pe ritm.



De pe scena, nu putea lipsi Alexandra Lupoae, cea care de fiecare data pune in momentele intepretate pe scena un strop din iubirea pentru fratiorul ei, un copil "special" din APCA Galati...



Spectacolul s-a incheiat inevitabil tot cu magie, caci cortina nu a cazut decat dupa ce iluzionsitul Cristian Stamate ne-a adus pe toti mai aproape de taramul copilariei, al veseliei si al inocentei, cu numere care ne-au facut pe toti sa ne simtim din nou... niste copii.


A fost magie intr-o jucarie, caci, la finalul spetacolului, copiii au primit in dar jucariile aduse de invitatii veniti la spectacol. Si DA, magia acestor jucarii i-a cuprins pe toti cei prezenti, cei care le-au daruit pe de o parte, dar si cei care le-au primit deopotriva.


                                  Va multumim cu drag tuturor !

                                                       

Un comentariu:

  1. Doina Tomoila11/6/13 19:30

    Multumim dnei.Nicoleta Lupoae pentru initiativa spectacolului si pentru ca ne-a oferit ocazia sa dedicam o particica din activitatea noastra copiilor de la APCA;multumim si tuturor partenerilor de scena pentru darul pe care l-am impartit impreuna;si MULTUMIM COPIILOR SPECIALI AI ASOCIATIEI,DATORITA CARORA TOATE MOMENTELE "MAGIEI diNTR-O JUCARIE" AU CAPATAT UN ROST.
    Cu deosebit respect pentru munca dvs.,prof.Doina Tomoila

    RăspundețiȘtergere

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !