11 mai 2013

In curand, primele ore de terapie ABA gratuite la APCA !



     Ne bucurăm să anunțăm că, în curând, copiii cu autism din APCA  vor beneficia de ore de terapie ABA gratuite, în cadrul asociației. 
     Eforturile noastre, ale tuturor, părinți, voluntari, parteneri și susținători, nu au fost in zadar, astfel că, până la sfârșitul lunii mai, APCA va organiza un proces de selecție și va angaja la sediu primul terapeut ABA cu normă întreagă, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.     
     Cei 36 de copii din APCA vor beneficia la sediu, de ore de terapie ABA GRATUITE, lucrate de o persoană specializată în acest sens, asociatia preluand astfel , o mică parte din povara financiară pe care o au de dus părinții în lupta continuă pentru recuperarea ccopiilor lor... 
    Pentru noi ca si asociatie , dar mai ales pentru copiii cu autism din APCA, acesta reprezinta încă un pas înainte și sperăm că acest efort va fi susținut în continuare de către dvs.
   
      

     Pe viitor, ne propunem să extindem acest proiect, venit din nou in sprijinul familiilor copiilor cu autism ( pe langa celelalte ore gratuite de inot, socializare, terapie prin miscare si joc, terapie asistata de animale,cursuri de formare- deja initiate pana acum de APCA ) , toate in beneficiul copiilor noștri speciali.
    Orele de terapie ABA nu ar fi fost posibile fără ajutorul dvs., al gălățenilor, care ați venit la actiunile noastre umanitare, care ați completat formularele pentru 2 %, care ați donat în urnele APCA din oraș ( Metro , Real - la Intrare Clienti, Dunarea Mall , Restaurant Corso ). 







    Ne puteti sprijini inca o data, pe acorduri de jazz, la un spectacol eveniment  - " Transylvanian Concert " - Duminica 19 Mai 2013, ora 19.30 , la Teatrul Muzical " Nae Leonard" - Mai multe detalii despre aceasta seara de exceptie gasiti AICI

    Totodata, daca vreti sa luptati IMPREUNA cu noi,  nu uitati ca pana pe 25 mai 2013,  mai puteti completa formularele 200 si 230 ( prevederea 2 %)  , pe care le reagsiti in dreapta paginii noastre .

   Autismul este RECUPERABIL - Hai sa luptam IMPREUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !