16 aprilie 2013

Un zambet pentru un copil cu autism


De câteva zile bune, noi, toți membrii din asociație, suntem într-o mare fierbere. Avem și de ce. Joi seara, toți copiii din APCA Galați sunt oaspeții Teatrului Muzical “Nae Leonard”, la spectacolul caritabil “Zâmbet de copil”.

Spectacolul din acest an ne găsește mai numeroși (suntem peste 30 de familii gălățene ale căror inimi bat la unison), dar și mai optimiști. DA, ne dorim să aducem zâmbetul pe fețele acestor copii, DA, credem că autismul e recuperabil, chiar dacă în grade diferite de la o persoană la alta, DA, sperăm că visele noastre, ale familiilor cu copil cu autism, se vor împlini!

Cu aceste gânduri vom merge și la evenimentul minuțios pregătit de partenerii noștri. Noi am dat cortina puțin la o parte și am aflat că va fi un spectacol pentru cei mici, dar și pentru cei mari, deopotrivă. Momentele pregătite de Secția Canto a Școlii de Arte a Centrului Cultural "Dunărea de Jos" le vor completa frumos pe cele ale Ansamblului folcloric de copii, din cadrul aceleeași instituții. Prichindeii de la Grădinița “Lizuca” s-au împrietenit cu cei din APCA Galați și vor valsa împreună. Copii ai Școlii Speciale “C. Pufan” (instituție care ne oferă spațiul pentru asociație) au pregătit un dans cu specific grecesc, iar membrii renumitului Club Sportiv “Fantezia” ne vor surprinde cu siguranță cu ritmurile lor amețitoare.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți ce momente au mai pregătit partenerii noștri. Vă mai dezvăluim doar că una dintre domnișoarele care va urca pe scenă pune în spectacol mai mult suflet decât toți ceilalți copii la un loc. Asta deoarece frățiorul ei mai mic este unul dintre membrii Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați.

Nu ne îndoim că joi seara, de la ora 18,00, veți ajunge la spectacolul caritabil de la Teatrul Muzical, ca să ne cunoașteți mai bine. Într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, răsplata noastră și a voastră, celor care ne susțineți, va fi un… ZÂMBET DE COPIL !


- Despre câțiva dintre copiii din APCA Galați puteți citi mai multe AICI.
- Dacă vreți să ne susțineți activitatea, puteți dona cei 2 la suta din impozitul anual pe venit sau o sumă în contul deschis la Banca Transilvania (vezi datele în dreapta paginii) ori în urma de la Metro Cash and Cary Galati.
- De asemenea, ne puteți contacta la telefon 0752.675.454 (preşedinte APCA, Nicoleta Lupoae) sau pe mail autism.galati@gmail.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !